Tropical fam,

In verband met de bijzondere omstandigheden willen we je vragen om extra zorgvuldig om te gaan met de reservering die je maakt. We hebben zeer beperkt plaatsen. Reserveer ajb alleen als je zeker komt. Reserveer liever niet alleen voor de zekerheid;)

Door de maatregelen van de overheid dienen wij alle beschikbare stoelen te reserveren waardoor wij helaas geen gasten zonder reservering ontvangen.

We reserveren de komende periode uitsluitend tafels voor gasten die komen eten, dus voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Bekijk alvast onze fingerlickin’ menu’s. 

  • Reserveringen voor meer dan 2 personen zijn uitsluitend te reserveren voor gasten uit hetzelfde huishouden.
  • Voor borrel en bites reserveer je tussen 16.00 en 18.00 of vanaf 22.00 tot laat.
  • Je hebt 2 uur de tijd om te genieten van je tropische feestje. We vragen je de aanvangs- en eindtijd te respecteren. De reserveringen zijn altijd binnen, we reserveren geen tafels op het terras. Bij mooi weer en mits er plek vrij is mag je buiten plaatsnemen. We kunnen geen plekken garanderen op het terras!
  • Om zeker te zijn van je komst vragen we je de dag voor aanvang je reservering per e-mail te herbevestigen. In deze e-mail stellen we je een aantal verplichte vragen over je gezondheid.
  • Kom op tijd, dan doen wij ons best om jou in de beste omstandigheden ontvangen. Indien je na 15 minuten nog niet bent gearriveerd wordt de tafel vergeven.

Mocht je avond onverhoopt niet doorgaan, laat dit dan 24 uur van te voren aan ons weten.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen: 0686400621.

One love,
Rum Club