Voor je begint

Super tof dat jullie deze cocktail gaan maken! Om je cocktail zo lekker mogelijk te maken kan je het beste de guavasap, ananassap, limoen, passievrucht en de kokossiroop even in de koelkast leggen.

Kom helemaal in de tropische mood met onze Spotify playlist!

Wat heb je nodig?

Snijplank, aansteker, ijs, lepel, mes en een cool glas

Stap 1

Vul je glas met ijs, en schenk de ananassap, guavasap en kokossiroop in.

Stap 2

Snij je limoen door midden en knijp 1 helft uit in je glas, schenk de rum of genever 0.0% in en roer het goed door elkaar.

Stap 3

Snij je passievrucht doormidden en hol deze uit, vul je passievrucht met Wray & Nephew en steek deze aan.

Stap 4

Steek de rozemarijn in je drankje samen met je brandende passievrucht en strooi kaneel over je vlam!

Stap 5

Geniet van je overheerlijke home made cocktail!